
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Cartofi albi Cartofi albi | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
500 g g | Rosii Rosie | |
350 g g | Zucchini Zucchini | |
Ulei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
100 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
200 g g | Frisca Frisca | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
200 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTrio de legume la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata cartofii, se taie in felii de cca. 1 cm si se fierb in apa sarata timp de 10-12 minute. Se lasa la scurs. Se spala rosiile si zucchini si se feliaza. Intr-un vas de ceramica bine uns cu ulei, se asaza alternativ feliile de cartofi cu celelalte legume, condimentându-se cu sare si piper. Se incorporeaza frisca, laptele, ouale, sarea si piperul.
Usturoiul se curata, se zdrobeste, se adauga in amestec, alaturi de jumatate din Emmentalerul ras si se toarna totul deasupra legumelor. Restul de Emmentaler se distribuie uniform pe preparat, care se pune la copt in cuptorul preincalzit, timp de 40-45 minute, pana devine rumen. Buon appetito!