meriți să fii surprins
Tort cu sfecla rosie Bio

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 cutii cutie Branza mascarpone Branza mascarpone
250 g g Iaurt Iaurt
2 cutii cutie Crema de branza Crema de branza
4 linguri lingura Miere Miere
2 linguri lingura Zahar brun Zahar brun
500 g g Sfecla rosie Sfecla rosie
75 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
7 bucati bucata Oua Ou
300 g g Faina Faina
0,5 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 linguri lingura Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
1 linguri lingura Cacao Cacao
Mix nuci Mix nuci
Fulgi de nuca de cocos Fulgi de nuca de cocos

Tort cu sfecla rosie Bio

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(10)

Mod de preparare

Incepem prin a pregati partea lichida si cea mai colorata din tort. Adaugam in blender sfecla cruda, 1 ou, cacao, 2 linguri de miere si uleiul de masline.
Batem 6 albusuri spuma, fara zahar, dar nu pana la intensitate maxima astfel incat sa creasca si in cuptor.
Amestecam galbenusurile cu zaharul brun. Perfect!
Trecem la ingredientele uscate: amestecam faina, bicarbonatul si praful de copt.
La final, incorporam galbenusurile in albusuri, adaugam faina peste si jumatate din compozitia pe care am pus-o la blender mai devreme. Omogenizam si adaugam compozitia in forma de copt. La cuptor cu ea! 40 de minute, 170°C.
Crema o facem din: crema de branza, mascarpone, iaurt si 2 linguri de miere. Se amesteca bine, bine.
Asteptam sa se raceasca blatul si apoi il taiem in 2 bucati. Blat, crema, blat, crema si tortul nostru este gata!
La final, il ornam cu mixul de alune maruntite si fulgi de cocos sau dupa preferinte.
Yummy!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei