
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 cutii cutie | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
250 g g | Iaurt Iaurt | |
2 cutii cutie | Crema de branza Crema de branza | |
4 linguri lingura | Miere Miere | |
2 linguri lingura | Zahar brun Zahar brun | |
500 g g | Sfecla rosie Sfecla rosie | |
75 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
7 bucati bucata | Oua Ou | |
300 g g | Faina Faina | |
0,5 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
1 linguri lingura | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu | |
1 linguri lingura | Cacao Cacao | |
Mix nuci Mix nuci | ||
Fulgi de nuca de cocos Fulgi de nuca de cocos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTort cu sfecla rosie Bio
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incepem prin a pregati partea lichida si cea mai colorata din tort. Adaugam in blender sfecla cruda, 1 ou, cacao, 2 linguri de miere si uleiul de masline.
Batem 6 albusuri spuma, fara zahar, dar nu pana la intensitate maxima astfel incat sa creasca si in cuptor.
Amestecam galbenusurile cu zaharul brun. Perfect!
Trecem la ingredientele uscate: amestecam faina, bicarbonatul si praful de copt.
La final, incorporam galbenusurile in albusuri, adaugam faina peste si jumatate din compozitia pe care am pus-o la blender mai devreme. Omogenizam si adaugam compozitia in forma de copt. La cuptor cu ea! 40 de minute, 170°C.
Crema o facem din: crema de branza, mascarpone, iaurt si 2 linguri de miere. Se amesteca bine, bine.
Asteptam sa se raceasca blatul si apoi il taiem in 2 bucati. Blat, crema, blat, crema si tortul nostru este gata!
La final, il ornam cu mixul de alune maruntite si fulgi de cocos sau dupa preferinte.
Yummy!