
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
24 bucati bucata | Piscoturi Piscot | |
200 ml ml | Cafea Cafea | |
2 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 lingurite lingurita | Esenta de rom Esenta de rom | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
80 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
0,5 miezuri miez | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
2 linguri lingura | Cacao Cacao | |
Ornamente ciocolata
Ornamente ciocolata (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisu rapid
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Batem smantana dulce cu mixerul la viteza mare, 8-10 minute sau pana obtinem o frisca tare. O amestecam cu zaharul pudra, mascarpone si miezul de la pastaia de vanilie. Trebuie sa obtinem o crema consistenta, pe care o dam la rece pana in momentul folosirii.
Preparam cafeaua dupa metoda noastra obisnuita (espressor, ibric, solubila etc). O indulcim dupa gust si punem esenta de rom. Inmuiem fiecare piscot in cafea, cate putin pe fiecare parte, il asezam pe platou. Punem crema in pos si umplem piscoturile. Punem deasupra alt piscot si alt strat de crema.
Decoram cu cacao si fulgi de ciocolata. Dam Tiramisu la rece 2-3 ore inainte de servire. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.