meriți să fii surprins
Terci rece cu dovleac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Terci rece cu dovleac - reteta perfecta pentru orice inceput de zi de toamna. Dar nu numai. Puteti congela piureul de dovleac si sa il folositi pe tot parcursul anului la fel de fel de retete. Pentru servire puteti folosi mix de alune si seminte, in functie de preferinte. Ce imi place super mult la terciul rece este faptul ca il pregatesc seara, iar a doua zi dimineata am mic dejunul gata pregatit.

Ingrediente

0,5 cani cana Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
0,5 cani cana Lapte Lapte
0,5 cani cana Piure de dovleac Piure de dovleac
0,5 cani cana Iaurt Iaurt
(vanilie)
1 lingurite lingurita Scortisoara Scortisoara
2 linguri lingura Sirop de agave Sirop de agave
2 linguri lingura Mix nuci Mix nuci

Terci rece cu dovleac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(6)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca.

Toarna terciul intr-un borcan sau intr-un bol si da la rece minimum 3-4 ore sau peste noapte.

Pasul 2

Inainte de servire adauga mix de alune maruntit din cutit.

Terci rece cu dovleac
10 min

Terci rece cu dovleac

Ingrediente

Fulgi de ovaz
0.5 cana
Lapte
0.5 cana
Piure de dovleac
0.5 cana
Iaurt (vanilie)
0.5 cana
Scortisoara
1 lingurita
Sirop de agave
2 lingura
Mix nuci
2 lingura
Terci rece cu dovleac
5 min

Pasul 1

Pas 1 - Terci rece cu dovleac

Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca.

Toarna terciul intr-un borcan sau intr-un bol si da la rece minimum 3-4 ore sau peste noapte.

Fulgi de ovaz: 0.5 cana
Lapte: 0.5 cana
Piure de dovleac: 0.5 cana
Iaurt (vanilie): 0.5 cana
Scortisoara: 1 lingurita
Sirop de agave: 2 lingura
Terci rece cu dovleac
5 min

Pasul 2

Pas 2 - Terci rece cu dovleac

Inainte de servire adauga mix de alune maruntit din cutit.

Mix nuci: 2 lingura
Terci rece cu dovleac

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2