Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Terci rece cu dovleac - reteta perfecta pentru orice inceput de zi de toamna. Dar nu numai. Puteti congela piureul de dovleac si sa il folositi pe tot parcursul anului la fel de fel de retete. Pentru servire puteti folosi mix de alune si seminte, in functie de preferinte. Ce imi place super mult la terciul rece este faptul ca il pregatesc seara, iar a doua zi dimineata am mic dejunul gata pregatit.
Ingrediente
0,5 cani cana | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
0,5 cani cana | Lapte Lapte | |
0,5 cani cana | Piure de dovleac Piure de dovleac | |
0,5 cani cana | Iaurt
Iaurt (vanilie) | |
1 lingurite lingurita | Scortisoara Scortisoara | |
2 linguri lingura | Sirop de agave Sirop de agave | |
2 linguri lingura | Mix nuci Mix nuci |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTerci rece cu dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca.
Toarna terciul intr-un borcan sau intr-un bol si da la rece minimum 3-4 ore sau peste noapte.
Pasul 2
Inainte de servire adauga mix de alune maruntit din cutit.