
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Pesmet Pesmet | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
40 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | ||
30 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | ||
100 g g | Branza moale Branza moale | ||
60 g g | Unt Unt | ||
100 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
100 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
1 bucati bucata | Telina Telina | ||
100 g g | Smantana 12% Smantana 12% | ||
40 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru ( dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTelina gratinata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Radacina de telina se taie cuburi si se caleste un pic intr-o tigaie impreuna cu usturoiul si untul. Se sareaza usor, se scoate din tigaie si se amesteca cu laptele, mozzarella, smantana, gorgonzola, urda si mascarpone, dupa ce acestea au fost topite impreuna in bain-marie.
Se aranjeaza intr-o tava pentru cuptor si se acopera cu un amestec din oua batute imreuna cu parmezan si piper negru. Se presara pesmet si se pune in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 25 de minute, depinde de cat de proaspata este telina.