Tarta mocca cu zmeura marinata

Tarta mocca cu zmeura marinata

DificultateScazuta
Gatire30 min

Mod de preparare

    Zmeura se spala pe o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Cateva bucati frumoase de zmeura se pun deoparte pentru ornat, restul se amesteca cu zahar pudra si cu rachiu de zmeura si se lasa putin la marinat.

    Gelatina se inmoaie in apa rece. Se incalzesc 150 g de frisca, in care se topeste crema Mocca cu ciocolata. Gelatina se stoarce si se dizolva in crema. Se lasa putin la racit. Se bate o cantitate de 150 g de frisca pana se intareste si se incorporeaza in crema atunci cand aceasta incepe sa se gelifice. Crema se pune din nou la rece cca. 30 de minute.

    Biscuitii se aseaza intr-un castron de sticla, iar peste acestia se repartizeaza zmeura marinata. Pe deasupra se pune crema Mocca si se lasa cca. 2 ore la frigider, pana se intareste.

    Inainte de servire se bate restul de frisca si se spriteaza pe trifle. Se orneaza cu zmeura pusa deoparte. Pofta buna!

Rețete similare