meriți să fii surprins
Tarta mocca cu zmeura marinata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
3 linguri lingura Rachiu Rachiu
(de zmeura)
2 foi foaie Gelatina alimentara Gelatina alimentara
400 g g Frisca Frisca
150 g g Crema mocca cu ciocolata Crema mocca cu ciocolata
250 g g Shortbread Shortbread
500 g g Zmeura Zmeura

Tarta mocca cu zmeura marinata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(5)

Mod de preparare

Zmeura se spala pe o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Cateva bucati frumoase de zmeura se pun deoparte pentru ornat, restul se amesteca cu zahar pudra si cu rachiu de zmeura si se lasa putin la marinat.

Gelatina se inmoaie in apa rece. Se incalzesc 150 g de frisca, in care se topeste crema Mocca cu ciocolata. Gelatina se stoarce si se dizolva in crema. Se lasa putin la racit. Se bate o cantitate de 150 g de frisca pana se intareste si se incorporeaza in crema atunci cand aceasta incepe sa se gelifice. Crema se pune din nou la rece cca. 30 de minute.

Biscuitii se aseaza intr-un castron de sticla, iar peste acestia se repartizeaza zmeura marinata. Pe deasupra se pune crema Mocca si se lasa cca. 2 ore la frigider, pana se intareste.

Inainte de servire se bate restul de frisca si se spriteaza pe trifle. Se orneaza cu zmeura pusa deoparte. Pofta buna!