
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra | |
3 linguri lingura | Rachiu
Rachiu (de zmeura) | |
2 foi foaie | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
400 g g | Frisca Frisca | |
150 g g | Crema mocca cu ciocolata Crema mocca cu ciocolata | |
250 g g | Shortbread Shortbread | |
500 g g | Zmeura Zmeura |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta mocca cu zmeura marinata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Zmeura se spala pe o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Cateva bucati frumoase de zmeura se pun deoparte pentru ornat, restul se amesteca cu zahar pudra si cu rachiu de zmeura si se lasa putin la marinat.
Gelatina se inmoaie in apa rece. Se incalzesc 150 g de frisca, in care se topeste crema Mocca cu ciocolata. Gelatina se stoarce si se dizolva in crema. Se lasa putin la racit. Se bate o cantitate de 150 g de frisca pana se intareste si se incorporeaza in crema atunci cand aceasta incepe sa se gelifice. Crema se pune din nou la rece cca. 30 de minute.
Biscuitii se aseaza intr-un castron de sticla, iar peste acestia se repartizeaza zmeura marinata. Pe deasupra se pune crema Mocca si se lasa cca. 2 ore la frigider, pana se intareste.
Inainte de servire se bate restul de frisca si se spriteaza pe trifle. Se orneaza cu zmeura pusa deoparte. Pofta buna!