meriți să fii surprins
Tarta cu mango

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
3 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
Coaja de lamaie Coaja de lamaie
(dupa gust)
2 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
500 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
3 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
200 g g Unt Unt
4 bucati bucata Oua Ou
Zahar vanilat Zahar vanilat
(dupa gust)
3 bucati bucata Mango Mango
1 plicuri plic Gelatina alimentara Gelatina alimentara

Tarta cu mango

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(3)

Mod de preparare

Amesteca faina cu zaharul si sarea intr-un castron, apoi adauga untul taiat bucatele. Amesteca pana se incorporeaza faina in unt si adauga cojile de citrice si smantana, apoi framanta pana cand aluatul devine omogen. Impacheteaza aluatul in folie si lasa-l o ora la frigider. Dupa ce a stat la frigider, asaza aluatul intr-o forma unsa cu unt si lasa-l in cuptorul bine incins timp de 25-30 de minute.

Preparare crema: Pune laptele la fiert, apoi bate bine ouale cu zaharul pana se topeste. Adauga faina si pune peste laptele fierbinte.Amesteca energic sa nu faca cocoloase. Cand crema s-a ingrosat ca o smantana, se da deoparte si se adauga zaharul vanilat si untul.Lasa sa se racoreasca si toarna compozitia peste foaia de tarta coapta si racita. Deasupra orneaza cu mango taiat cubulete, peste care toarna un plic de gelatina alimentara, preparata dupa instructiunile de pe plic.

1 oferte

MangoMango
Mango
30.10 - 31.10
-33%
4,49
2,99Lei