
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Covrigei Covrigei | |
200 g g | Unt Unt | |
2 linguri lingura | Zahar brun Zahar brun | |
500 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
400 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
1 pachete pachet | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
101 pachete pachet | Bomboane
Bomboane (ciocolata) | |
2 linguri lingura | Unt de arahide Unt de arahide |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta cu ciocolata si unt de arahide
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru crusta, amestecati covrigeii pisati foarte fin, zaharul brun si untul topit. Compozitia obtinuta o intindeti intr-un vas termorezistent tapetat cu hartie de copt si o lasati la frigider pentru 1-2 ore.
Pentru umplutura, puneti intr-un vas laptele rece, 2 linguri de unt de arahide si budinca de ciocolata si amestacati pana se formeaza o crema. Lasati crema la racit.
Scoateti crusta de la frigider si adaugati cele 150 g unt de arahide, crema (racita) si lasati din nou la frigider pentru 15 -20 minute. Intre timp, pregatiti frisca.Scoateti tarta de la frigider, adaugati si frisca. Ornati cu ciocolata topita si bomboane de ciocolata.
Pentru iubitorii de ciocolata, se mai poate adauga ciocolata topita sau bomboane atunci cand serviti. Serviti cu placere!