meriți să fii surprins
Tarta cu ciocolata si unt de arahide

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Covrigei Covrigei
200 g g Unt Unt
2 linguri lingura Zahar brun Zahar brun
500 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
400 g g Frisca lichida Frisca lichida
1 pachete pachet Ciocolata neagra Ciocolata neagra
1 pachete pachet Bomboane Bomboane
(ciocolata)
2 linguri lingura Unt de arahide Unt de arahide
100 g g Bomboane Bomboane
(ciocolata)

Tarta cu ciocolata si unt de arahide

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(2)

Mod de preparare

Pentru crusta, amestecati covrigeii pisati foarte fin, zaharul brun si untul topit. Compozitia obtinuta o intindeti intr-un vas termorezistent tapetat cu hartie de copt si o lasati la frigider pentru 1-2 ore.

Pentru umplutura, puneti intr-un vas laptele rece, 2 linguri de unt de arahide si budinca de ciocolata si amestacati pana se formeaza o crema. Lasati crema la racit.

Scoateti crusta de la frigider si adaugati cele 150 g unt de arahide, crema (racita) si lasati din nou la frigider pentru 15 -20 minute. Intre timp, pregatiti frisca.Scoateti tarta de la frigider, adaugati si frisca. Ornati cu ciocolata topita si bomboane de ciocolata.

Pentru iubitorii de ciocolata, se mai poate adauga ciocolata topita sau bomboane atunci cand serviti. Serviti cu placere!