Supă în stil italian Ribollita

Supă în stil italian Ribollita

DificultateScazuta
Gatire1 h 5 min

Mod de preparare

  1. Scurge fasolea dintr-o conservă și paseaz-o cu ajutorul unui chopper.
  2. Pune un vas pe foc, adaugă ulei, ceapa tocată mărunt, prazul tocat și călește-le.
  3. Adaugă morcovii tăiați rondele și varza creață. Amestecă, asezonează cu sare și piper și adaugă 1 L de apă.
  4. Lasă să fiarbă 15 minute și apoi adaugă fasolea pasată, amestecă și mai adaugă o conservă de fasole albă, boabe, sucul de roșii și mai lasă să fiarbă încă 30 minute.
  5. Apoi, oprește focul, pune în boluri și, într-o tigaie, prăjește felii de pâine.
  6. Servește supa cu feliile de pâine prăjită.

    Poftă bună!

Rețete similare