meriți să fii surprins
Sufleu de creveti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Creveti Creveti
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
80 g g Faina Faina
4 bucati bucata Oua Ou
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
4 g g Cimbru Cimbru
4 g g Busuioc Busuioc
2 bucati bucata Portocale Portocala
50 g g Unt Unt

Sufleu de creveti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(52)

Mod de preparare

Punem intr-un robot de bucatarie crevetii decorticati, uleiul de masline, faina si galbenusurile de la cele 4 oua, praful de copt si verdeata spalata. Punem sare si piper dupa gust, dar si sucul de la 2 portocale proaspat stoarse. Mixam pana cand obtinem o pasta omogena.

Separat batem spuma cele 4 albusuri, apoi incorporam cu amestecul de creveti usor, usor, astfel incat sa nu pierdem aerul albusurilor.

Punem amestecul in vase de sufleu tapetate cu unt si faina, apoi punem la cuptorul incins la 200°C timp de 16 minute.

Servim fierbinte alaturi de un pahar de sampanie!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ouă de găină, MOuă de găină, M
Ouă de găină, M
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
8,65Lei