meriți să fii surprins
Steak de ton cu ciuperci shiitake caramelizate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Ton Ton
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
500 g g Ciuperci Ciuperci
(shiitake)
60 g g Unt Unt
50 g g Ceapa Ceapa
Sare Sare
Piper Piper

Steak de ton cu ciuperci shiitake caramelizate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

Scurgem ciupercile shiitake si le lasam sa se usuce intr-o tava cu prosop.

Incingem o tigaie cu unt, adaugam ceapa, apoi punem ciupercile taiate in doua. Lasam focul puternic si amestecam incontinuu astfel incat sa nu se arda.

Dupa ce ciupercile s-au caramelizat, le scoatem pe o farfurie, iar apoi in aceeasi tigaie punem uleiul de masline si usturoiul maruntit impreuna cu steak-ul de ton.

Gatim cate 1 minut pe fiecare parte, condimentam dupa gust cu sare si piper si servim alaturi de ciupercile caramelizate.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.