Steak cu fasole verde și broccoli

Steak cu fasole verde și broccoli

DificultateScazuta
Gatire30 min

Mod de preparare

  1. În tigaia încinsă pune antricotul de vită la gătit, la foc mare.
  2. Întoarce-l o dată la 2 minute, iar după ce s-a rumenit bine pe ambele părți, pune untul în tigaie, căpățâna de usturoi tăiată pe jumătate și frunzele de cimbru. Lasă antricotul în baia de unt până când ajunge la temperatura dorită.
  3. Scoate carnea, usturoiul și cimbrul din tigaie, apoi adaugă fasolea verde congelată și buchețelele de broccoli spălat.
  4. Trage la tigaie până când se înmoaie broccoliul, dar fără să-și schimbe culoarea.
  5. La final, stropește cu zeama de la o lămâie și servește alături de carne.

    Poftă bună!

    Această rețetă este semnată de Chef Florin Dumitrescu.

Rețete similare