
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Steak au fromage
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem la topit branza rasa si taiata in bucati mici impreuna cu smantana de gatit. Lasam totul la foc mic pana cand obtinem o crema de branza topita.
Steakul il asezonam cu sare si piper, il punem la prajit intr-o tigaie mare, mai adanca si il lasam sa se gateasca in jur de 5 minute pe fiecare parte.
Adaugam in tigaie untul, capatanile de usturoi taiate pe jumatate si cimbrul, iar cu ajutorul unei linguri stropim carnea cu untul aromatizat obtinut.
Dupa cele 10 minute in tigaie se pune la cuptorul incins la 200°C timp de 8 minute cu tot cu untul aromatizat.
Dupa ce avem carnea gatita, o scoatem pe un tocator si o lasam sa se odihneasca, apoi o taiem felii subtiri si o asezam pe farfurii, peste care turnam branza topita.
Servim cu salata, cartofi prajiti, un ratatouille sau orice altceva va place langa un steak cu branza.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.