meriți să fii surprins
Sparanghel gratinat cu somon afumat si icre de somon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Sparanghel Sparanghel
120 g g Somon afumat Somon afumat
100 g g Icre de somon Icre de somon
Marar Marar
(dupa gust)
120 g g Branza Cheddar Branza Cheddar

Sparanghel gratinat cu somon afumat si icre de somon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(23)

Mod de preparare

Tocam marunt mararul si radem cheddarul pe razatoarea mica.

Amestecam branza rasa cu mararul tocat si o asezam peste sparanghel, intr-un vas termorezistent care va fi folosit si la servire.

Asezam bucati rupte de somon afumat deasupra si punem la cuptor la gratinat, pana cand cheddarul capata o nuanta aurie.

Scoatem din cuptor si punem icre de somon pe alocuri.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Somon afumat, bioSomon afumat, bio
Somon afumat, bio
25.03 - 31.03
-18%
20,75
16,99Lei