
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Sparanghel Sparanghel | ||
120 g g | Somon afumat Somon afumat | ||
100 g g | Icre de somon Icre de somon | ||
Marar
Marar (dupa gust) | |||
120 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSparanghel gratinat cu somon afumat si icre de somon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocam marunt mararul si radem cheddarul pe razatoarea mica.
Amestecam branza rasa cu mararul tocat si o asezam peste sparanghel, intr-un vas termorezistent care va fi folosit si la servire.
Asezam bucati rupte de somon afumat deasupra si punem la cuptor la gratinat, pana cand cheddarul capata o nuanta aurie.
Scoatem din cuptor si punem icre de somon pe alocuri.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.