Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare
DificultateScazuta
Timp de gatire1:15 h

Mod de preparare

    Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei de masline si usturoiul. Lasati-l 1 minut (pana se rumeneste) si apoi il scoateti. Adaugati ardeiul iute taiat, il lasati 1 minut si apoi adaugati rosiile decojite tocate si mai lasati pe foc 5 minute. Puneti sosul deoparte.

    Intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei de masline, lasati sa se incinga putin si adaugati fructele de mare congelate. Lasati-le 10 minute, apoi adaugati fileurile ansoa, caperele, patrunjelul si vinul. Mai lasati 5 minute si puneti si sosul de rosii si lasati-l inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper.

    Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, le puneti in farfurie, apoi adaugati sosul si asezonati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!