
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Spaghete Spaghete | |
0,5 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
300 g g | Mix fructe de mare Mix fructe de mare | |
400 g g | Rosii decojite Rosii decojite | |
3 lingurite lingurita | Capere Capere | |
3 fire fir | Patrunjel Patrunjel | |
6 bucati bucata | Ansoa file Ansoa file | |
100 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb demisec) | |
2 lingurite lingurita | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghete cu fructe de mare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei de masline si usturoiul. Lasati-l 1 minut (pana se rumeneste) si apoi il scoateti. Adaugati ardeiul iute taiat, il lasati 1 minut si apoi adaugati rosiile decojite tocate si mai lasati pe foc 5 minute. Puneti sosul deoparte.
Intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei de masline, lasati sa se incinga putin si adaugati fructele de mare congelate. Lasati-le 10 minute, apoi adaugati fileurile ansoa, caperele, patrunjelul si vinul. Mai lasati 5 minute si puneti si sosul de rosii si lasati-l inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper.
Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, le puneti in farfurie, apoi adaugati sosul si asezonati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!