
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Mere
Mar (rosii) | |
30 g g | Zahar Zahar | |
30 g g | Zahar brun Zahar brun | |
0,5 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
0,5 bucati bucata | Lamai
Lamaie (coaja) | |
Zeama de lamaie
Zeama de lamaie (dupa gust) | ||
200 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSos de mere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Merele se spala, se curata de coaja si se taie apoi în cuburi. Toate ingredientele vin transferate intr-o cratita care se da la foc mediu vreme de 20-25 de minute, pana cand merele se inmoaie.
Se indeparteaza batonul de scortisoara, iar toate ingredientele ramase vin trase la blender pana cand se obtine un sos omogen de mere.
Acest sos se poate servi cald sau rece ca desert, dar si adaugat la un terci de ovaz pentru micul dejun sau langa o friptura de pui sau porc. Pofta buna!