meriți să fii surprins
Somon la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
O reteta light, perfecta pentru pranz sau cina si iubita chiar si de cei mici. Poti foarte usor dubla cantitatile din aceasta reteta pentru mai multe persoane si, alaturi de somon, poti folosi si piept de pui, cu aceeasi umplutura de branza si spanac.

Ingrediente

2 bucati bucata Somon file Somon file
(400g)
Sare Sare
Piper Piper
Ulei de masline Ulei de masline
100 g g Crema de branza Crema de branza
50 g g Baby spanac Baby spanac
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
(50g)
4 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
50 g g Branza Grana Padano Branza Grana Padano

Somon la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(29)

Mod de preparare

Pasul 1

Incinge cuptorul la 200°C. Curata pielea somonului de solzi sau o indepartezi total, in functie de preferinte.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, cresteaza bucata de peste pe lung, astfel incat sa faci un buzunar.

Unge cu ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper pe toate partile.

Pas 1 - Somon la cuptor

Pasul 2

Intr-un blender pune ceapa, ardeiul, spanacul, usturoiul si le maruntesti. Poti si sa le toci foarte fin din cutit. Amesteca-le cu grana padano si crema de branza.

Umple fiecare buzunarel din peste cu amestecul de branza si spanac si acopera intreaga bucata de peste.

Da la cuptor 25-30 min sau pana somonul e facut si crema de branza are o crusta.

Pas 2 - Somon la cuptor

Pasul 3

Aceasta reteta de somon la cuptor merge perfect alaturi de edamame, orez natur, cartofi sau pur si simplu alaturi de felii de bagheta proaspata.

Pofta buna!

Pas 3 - Somon la cuptor

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

2 oferte

Ulei de măsline nefiltratUlei de măsline nefiltrat
Ulei de măsline nefiltrat
28.11 - 04.12
29,99Lei
Grana Padano rasă, D.O.P.Grana Padano rasă, D.O.P.
Grana Padano rasă, D.O.P.
28.11 - 04.12
11,99Lei
Somon la cuptor
55 min

Somon la cuptor

Ingrediente

Somon file (400g)
2 bucata
Sare
Piper
Ulei de masline
Crema de branza
100 g
Baby spanac
50 g
Ceapa alba (50g)
1 bucata
Usturoi
4 catel
Ardei gras
1 bucata
Branza Grana Padano
50 g
Pas 1 - Somon la cuptor
10 min

Pasul 1

Pas 1 - Somon la cuptor

Incinge cuptorul la 200°C. Curata pielea somonului de solzi sau o indepartezi total, in functie de preferinte.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, cresteaza bucata de peste pe lung, astfel incat sa faci un buzunar.

Unge cu ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper pe toate partile.

Somon file (400g): 2 bucata
Sare
Piper
Ulei de masline
Pas 2 - Somon la cuptor
40 min

Pasul 2

Pas 2 - Somon la cuptor

Intr-un blender pune ceapa, ardeiul, spanacul, usturoiul si le maruntesti. Poti si sa le toci foarte fin din cutit. Amesteca-le cu grana padano si crema de branza.

Umple fiecare buzunarel din peste cu amestecul de branza si spanac si acopera intreaga bucata de peste.

Da la cuptor 25-30 min sau pana somonul e facut si crema de branza are o crusta.

Crema de branza: 100 g
Baby spanac: 50 g
Ceapa alba (50g): 1 bucata
Usturoi: 4 catel
Ardei gras: 1 bucata
Branza Grana Padano: 50 g
Pas 3 - Somon la cuptor
5 min

Pasul 3

Pas 3 - Somon la cuptor

Aceasta reteta de somon la cuptor merge perfect alaturi de edamame, orez natur, cartofi sau pur si simplu alaturi de felii de bagheta proaspata.

Pofta buna!

Sare
Somon la cuptor

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3