Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSomon la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 200°C. Curata pielea somonului de solzi sau o indepartezi total, in functie de preferinte.
Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, cresteaza bucata de peste pe lung, astfel incat sa faci un buzunar.
Unge cu ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper pe toate partile.
Pasul 2
Intr-un blender pune ceapa, ardeiul, spanacul, usturoiul si le maruntesti. Poti si sa le toci foarte fin din cutit. Amesteca-le cu grana padano si crema de branza.
Umple fiecare buzunarel din peste cu amestecul de branza si spanac si acopera intreaga bucata de peste.
Da la cuptor 25-30 min sau pana somonul e facut si crema de branza are o crusta.
Pasul 3
Aceasta reteta de somon la cuptor merge perfect alaturi de edamame, orez natur, cartofi sau pur si simplu alaturi de felii de bagheta proaspata.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.