
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 linguri lingura | Menta
Menta (proaspata) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
200 g g | Dovlecei Dovlecel | |
200 g g | Somon file Somon file |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSomon cu sos pesto de lamaie si dovlecei
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem pestele in tava unsa si il introducem la cuptor pentru 25 de minute la o temperatura de 180 grade C.
2. Stoarcem lamaile pentru zeama si tocam legaturile de patrunjel. Taiem dovleceii bare si tocam menta.
3. Amestecam uleiul de masline cu ingredientele pentru sosul pesto.
4. Dovleceii ii inabusim intr-o tigaie cu putina apa, uleiul de masline, sare si piper.
5. Decoram totul cu felii de lamaie si verdeturi.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.