meriți să fii surprins
Somon cu sos pesto de lamaie si dovlecei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Lamai Lamaie
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 linguri lingura Menta Menta
(proaspata)
1 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
200 g g Dovlecei Dovlecel
200 g g Somon file Somon file

Somon cu sos pesto de lamaie si dovlecei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(6)

Mod de preparare

1. Punem pestele in tava unsa si il introducem la cuptor pentru 25 de minute la o temperatura de 180 grade C.

2. Stoarcem lamaile pentru zeama si tocam legaturile de patrunjel. Taiem dovleceii bare si tocam menta.

3. Amestecam uleiul de masline cu ingredientele pentru sosul pesto.

4. Dovleceii ii inabusim intr-o tigaie cu putina apa, uleiul de masline, sare si piper.

5. Decoram totul cu felii de lamaie si verdeturi.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei