meriți să fii surprins
Salata ruseasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Cartofi Cartof
250 g g Morcovi Morcov
250 g g Sfecla rosie Sfecla rosie
(fiarta)
250 g g Macrou afumat Macrou afumat
1 Galbenusuri Galbenus
(crud)
2 Galbenusuri Galbenus
(fiert)
200 ml ml Ulei Ulei
0,5 bucati bucata Lamai Lamaie
1 linguri lingura Mustar Mustar
Sare Sare
Piper Piper

Salata ruseasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

50 min
(6)

Mod de preparare

Pasul 1

Pentru inceput spala cartofii si fierbe-i  in coaja pana ii poti patrunde cu furculita.

Spala morcovii, curata-i de coaja si fierbe-i pana ii poti patrunde cu furculita.

Taie marunt cartofii fierti, morcovii si sfecla, iar pestele afumat in bucati mici si pune totul in boluri separate.

Pasul 2

Pune intr-un bol 1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si amesteca-le cu ajutorul unei linguri de lemn.

Adauga tot uleiul, putin cate putin amestecand continuu. Atentie, nu adauga tot uleiul deodata pentru ca risti sa se taie maioneza. Dupa ce ai incorporat tot uleiul, mai amesteca putin si apoi pune zeama de lamaie, mustarul, asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul.

Dupa ce ai maioneza gata, incepe sa asamblezi salata.

Pune in boluri transparente, un strat de cartofi fierti, taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de morcovi fierti taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de macrou afumat taiat in bucati mici, un strat de maioneza si la urma pune sfecla rosie fiarta si ea si tocata marunt.

Asezoneaza cu patrunjel si serveste cu crutoane de paine.

Pofta buna!

2 oferte

MuștarMuștar
Muștar
29.11 - 05.12
5,99Lei
Sare de HimalayaSare de Himalaya
Sare de Himalaya
29.11 - 05.12
4,99Lei
Salata ruseasca
50 min

Salata ruseasca

Ingrediente

Cartof
250 g
Morcov
250 g
Sfecla rosie (fiarta)
250 g
Macrou afumat
250 g
Galbenus (crud)
1
Galbenus (fiert)
2
Ulei
200 ml
Lamaie
0.5 bucata
Mustar
1 lingura
Sare
Piper
Pas 1 - Salata ruseasca
25 min

Pasul 1

Pas 1 - Salata ruseasca

Pentru inceput spala cartofii si fierbe-i  in coaja pana ii poti patrunde cu furculita.

Spala morcovii, curata-i de coaja si fierbe-i pana ii poti patrunde cu furculita.

Taie marunt cartofii fierti, morcovii si sfecla, iar pestele afumat in bucati mici si pune totul in boluri separate.

Cartof: 250 g
Morcov: 250 g
Sfecla rosie (fiarta): 250 g
Macrou afumat: 250 g
Pas 2 - Salata ruseasca
25 min

Pasul 2

Pas 2 - Salata ruseasca

Pune intr-un bol 1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si amesteca-le cu ajutorul unei linguri de lemn.

Adauga tot uleiul, putin cate putin amestecand continuu. Atentie, nu adauga tot uleiul deodata pentru ca risti sa se taie maioneza. Dupa ce ai incorporat tot uleiul, mai amesteca putin si apoi pune zeama de lamaie, mustarul, asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul.

Dupa ce ai maioneza gata, incepe sa asamblezi salata.

Pune in boluri transparente, un strat de cartofi fierti, taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de morcovi fierti taiati marunt, un strat de maioneza, un strat de macrou afumat taiat in bucati mici, un strat de maioneza si la urma pune sfecla rosie fiarta si ea si tocata marunt.

Asezoneaza cu patrunjel si serveste cu crutoane de paine.

Pofta buna!

Galbenus (crud): 1
Galbenus (fiert): 2
Ulei: 200 ml
Lamaie: 0.5 bucata
Mustar: 1 lingura
Sare
Piper
Salata ruseasca

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2