Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata etajata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tot ce trebuie sa faci este sa cureti telina, morcovii, merele si sa le dai pe razatoarea mica.
Urmeaza sa dai pe razatoare sunca, sa scurgi bine compotul de ananas si sa tai bucatile cat de marunt.
Fierbe ouale tari, 12-15 minute, lasa-le se raceasca, apoi da-le pe razatoare.
Taie prazul rondele subtiri si imparte cantitatea rezultata in 2 parti egale, pentru ca vei avea 2 straturi de praz.
Nu-ti ramane decat sa asamblezi salata etajata, urmand ordinea straturilor - telina, porumb, morcovi, praz, ananas, sunca, mere, oua, maioneza, praz, cascaval.
Pentru asamblare, e ideal sa folosesti vase transparente, in care straturile de la salata etajata se vad perfect.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Poti inlocui maioneza cu un iaurt grecesc delicios, dres cu putina sare si piper si o lingura de mustar, pentru ceea ce noi numim “maioneza falsa” sau “maioneza light”. Dupa ce asamblezi salata etajata, este ideal sa o lasi cateva ore la rece, va fi mai delicioasa pe masura ce aromele se intrepatrund.