
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de mazare cu ou
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune la fiert 2 litri de apa. Cand incep sa fiarba, adauga sare si mazarea. Fierbe pana boabele de mazare sunt al dente.
Intre timp pregateste restul ingredientelor – taie marul cubulete, feliaza tijele de apoi, taie ceapa julienne (pestisori). Taie marunt si branza Cheddar si ouale.
Pentru sos, amesteca maioneza, iaurtul, mustarul. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper. In sos mai poti adauga o lingura de ketchup iute sau dulce, zeama de lamaie sau otet dupa gust. Pentru un sos primaveratic, poti adauga in sos ceapa si usturoi verde.
Cand mazarea s-a fiert, o scurgi foarte bine si amesteci cu restul ingredientelor si sosul. Salata de mazare cu ou e ideal sa stea la rece minim 2 ore inainte de servire.
Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Tot ce trebuie sa stii despre reteta: Este o salata rece foarte usor de pregatit, ideala la pranz sau in caserola de la birou. De altfel, cu cat sta mai mult mai frigider este mai buna, deci o puteti pregati cu o seara inainte de petreceri sau ca o garnitura la gratar. Pentru pranz, poti servi salata de mazare cu ou in tortilla sau in barcute de andive sau ardei.