
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
450 g g | Fasole pastai Fasole pastai | |
140 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
100 g g | Maioneza Maioneza | |
2 linguri lingura | Mustar Mustar | |
2 - 3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de fasole verde cu maioneza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem fasolea in apa cu sare pana pastaile sunt moi. Le testam cu furculita. Cand furculita intrausor in pastai, inseamna ca sunt gata. Le scurgem foarte bine intr-o sita.
Pregatim un sos din maioneza, iaurt grecesc, mustar, usturoiul trecut prin presa, sare si piper dupagust.
Turnam sosul peste fasole, amestecam foarte bine. Potrivim la gust de sare si piper. Putem adauga siputina zeama de lamaie sau fulgi de ardei iute, cozi de ceapa verde sau chives.
Lasam salata la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. De altfel, cucat sta mai mult la rece, cu atat este mai aromata si sosul mai bine legat. Sa va fie de celmai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stiti despre reteta: salata de fasole verde cu maioneza se pastreaza 3-4 zile la frigider, in caserola inchisa ermetic. Oputeti servi ca aperitiv sau o puteti rula intr-o tortilla pentru un sandwich delicios. Puteti folosi orice tip de fasole, verde saugalbena, pastai subtiri sau late, in functie de preferinte si gusturi.