meriți să fii surprins
Saint Jacques gratin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Scoici Scoici
(Saint Jacques)
150 g g Anghinare Anghinare
(pasta)
80 g g Parmezan Parmezan
80 g g Unt Unt
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
100 g g Pesmet Pesmet

Saint Jacques gratin

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam pasta de anghinare cu parmezanul ras, usturoiul tocat marunt si patrunjelul tocat marunt. Frecam bine aceasta pasta, apoi adaugam unt si omogenizam.

Asezam scoicile intr-un vas de cuptor in care le si servim, dupa aceea punem cate o lingurita de pasta pe partea superioara a scoicii, asezonam cu sare si piper, iar apoi presaram pesmetul deasupra.

Introducem la cuptorul incins la 180°C timp de 18 minute, cuptorul fiind setat pe functia gratinare.

Imediat ce scoicile sunt gatite, stoarcem o lamaie peste scoici.

Servim fierbinte alaturi de un pahar de vin alb.

Spor la gatit!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.