
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulouri de dovlecei si mozzarella
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem intr-o tigaie ulei de masline cu un catel de usturoi.
2. Cand usturoiul prinde un pic de culoare, adaugam pulpa de rosii, busuiocul, sare si lasam la foc tare cateva minute.
3. Intre timp, taiem dovleceii felii lungi de 1 cm grosime si ii coacem pe gratar.
4. Taiem mozzarella bastonase de aceleasi dimensiuni, o asezam in mijlocul dovleceilor, pe care ii rulam.
5. Asezam dovleceii intr-o tava unsa cu unt in prealabil, adaugam sare, acoperim cu sosul de rosii si presaram parmezan.
6. Introducem tava la cuptorul preincalzit la 160 de gradeCelsius timp de 25 de minute.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.