meriți să fii surprins
Rulouri de dovlecei si mozzarella

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
400 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
1200 g g Rosii pasate Rosii pasate
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Busuioc Busuioc
40 g g Parmezan ras Parmezan ras
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Rulouri de dovlecei si mozzarella

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(23)

Mod de preparare

1. Punem intr-o tigaie ulei de masline cu un catel de usturoi.

2. Cand usturoiul prinde un pic de culoare, adaugam pulpa de rosii, busuiocul, sare si lasam la foc tare cateva minute.

3. Intre timp, taiem dovleceii felii lungi de 1 cm grosime si ii coacem pe gratar.

4. Taiem mozzarella bastonase de aceleasi dimensiuni, o asezam in mijlocul dovleceilor, pe care ii rulam.

5. Asezam dovleceii intr-o tava unsa cu unt in prealabil, adaugam sare, acoperim cu sosul de rosii si presaram parmezan.

6. Introducem tava la cuptorul preincalzit la 160 de gradeCelsius timp de 25 de minute.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.