
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Cartofi albi Cartofi albi | |
150 g g | Unt Unt | |
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
150 g g | Sparanghel
Sparanghel (in otet) | |
50 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
50 g g | Icre
Icre ( de somon) | |
Busuioc
Busuioc (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRosti de cartofi cu crema de sparanghel si icre de somon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala si se prefierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca impreuna cu ulei de masline si unt. Se formeaza chiftelute din cartofi care se aplatizeaza cu ajutorul palmei. Se prajesc chiftelutele in unt pana se rumenesc.
Separat, intr-un blender, se adauga sparanghelul, usturoiul si smantana proaspata. Se amesteca pana se obtine un piure cremos. Cu ajutorul unui sac poche, se toarna piureul de sparanghel peste cartofi si se asaza peste toate o lingurita de icre de somon.
La final se pot decora cu o frunza mica de busuioc! Pofta buna!