meriți să fii surprins
Rosti de cartofi cu crema de sparanghel si icre de somon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Cartofi albi Cartofi albi
150 g g Unt Unt
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
150 g g Sparanghel Sparanghel
(in otet)
50 g g Smantana 20% Smantana 20%
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 g g Icre Icre
( de somon)
Busuioc Busuioc
(dupa gust )

Rosti de cartofi cu crema de sparanghel si icre de somon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Se spala si se prefierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca impreuna cu ulei de masline si unt. Se formeaza chiftelute din cartofi care se aplatizeaza cu ajutorul palmei. Se prajesc chiftelutele in unt pana se rumenesc.

Separat, intr-un blender, se adauga sparanghelul, usturoiul si smantana proaspata. Se amesteca pana se obtine un piure cremos. Cu ajutorul unui sac poche, se toarna piureul de sparanghel peste cartofi si se asaza peste toate o lingurita de icre de somon.

La final se pot decora cu o frunza mica de busuioc! Pofta buna!