meriți să fii surprins
Rockin ribs

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Coaste de porc Coaste de porc
1 lingurite lingurita Seminte de susan Seminte de susan
0,5 lingurite lingurita Miere Miere
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
3 bucati bucata Rosii Rosie
4 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
2 lingurite lingurita Sos de soia Sos de soia
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 bucati bucata Stiuleti de porumb Stiulete de porumb
250 g g Cartofi albi noi Cartofi albi noi
1 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
50 g g Smantana 20% Smantana 20%
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 linguri lingura Ketchup Ketchup
3 linguri lingura Whisky Whisky

Rockin ribs

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(2)

Mod de preparare

1. Curatam cartofii, ii taiem marunt de tot si ii punem la fiert, pana se inmoaie bine. Dupa ce au fiert, ii pasam cu un blender si ii facem piure. Asezonam cu sare si piper, dupa gust.

2. Cat timp fierb cartofii, luam un bol si adaugam mierea, ceapa galbena, ardeiul gras, rosiile, usturoiul, patrunjelul si ardeiul iute (toate tocate marunt), ketchupul, susanul, sosul de soia, whisky-ul, uleiul si amestecam totul foarte bine. Introducem coastele in acest amestec si le frecam bine de tot. Asezonam cu sare, dupa gust.

3. Asezam coastele intr-o tava si punem restul de compozitie deasupra lor. Le punem la cuptor, la foc mediu spre mic, la mijloc, si le lasam sa se faca timp de 40 de minute. Dupa primele 20 de minute, le intoarcem pe partea cealalta.

4. Coacem porumbul aproximativ 10 minute, intorcandu-l constant pe toate partile, pe o tigaie tip grill. Asezonam cu sare, dupa gust.

5. Servim coastele alaturi de piureul de cartofi (cu ceapa verde tocata marunt deasupra), porumbul copt si smantana. Punem sosul care ramane in tava deasupra piureului si a porumbului. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.

2 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei
Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei