
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
10 g g | Condimente
Condimente (pentru carne) | |
410 g g | Rosii tocate Rosii tocate | |
2 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
2 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
3 bucati bucata | Zucchini Zucchini | |
2 bucati bucata | Vinete Vanata | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
65 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRatatouille
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie cepele, vinetele, zucchini si ardeii si zdrobeste usturoiul.
Incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul, pana devin translucide. Adauga vinetele, zucchini si ardeii si lasa sa se caleasca timp de 15 minute. Pune apoi si rosiile, condimentele, sarea si piperul.
Pentru a se patrunde aromele, acopera cratita si lasa sa fiarba la foc mic, timp de aproximativ 30 de minute, amestecand periodic. Legumele trebuie sa fie moi, insa sa isi pastreze forma.
Serveste tocanita calda sau rece, adaugand margarina Promienna, pentru o textura fina.