
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Punci de toamna
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam fructele si le taiem bucati mari. Amestecam limonada, sucul de portocala, cidru.
Indulcim dupa gust cu sirop de artar. Punem bautura intr-o carafa incapatoare.
Adaugam si bucatile de fructe si amestecam foarte bine.
Dam la rece minim 2 ore inainte de servire, avand grija ca o data la 20-30 minute sa amestecam din nou si sa apasam fructele folosind o furculita (pentru a le strivi usor).
Punci de toamna e atat de aromat si perfect pentru mesele in familie!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stiti despre reteta: puteti folosi cidrul vostru preferat. Daca doriti o bautura mai light, adaugati si 300ml apa minerala in reteta. Pentru un gust cat mai intens, dupa ce amestecati toate ingredientele, lasati bautura la frigider cel putin 2 ore, astfel incat sa se intrepatrunda toate aromele. Pentru indulcire puteti folosi sirop de artar, sirop de agave, miere sau sirop de zahar (in functie de preferinte). Daca fructele folosite sunt foarte coapte, nu e nevoie de indulcitor. In varianta de punci de toamna pentru copii, inlocuiti cidrul cu suc de mere sau dublati cantitatea de suc de portocale.