meriți să fii surprins
Punci de toamna

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

750 ml ml Limonada Limonada
250 ml ml Suc de portocale Suc de portocale
330 ml ml Cidru Cidru
60 ml ml Sirop de artar Sirop de artar
1 bucati bucata Mere Mere
1 bucati bucata Portocale Portocala
1 bucati bucata Pere Para

Punci de toamna

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(3)

Mod de preparare

Spalam fructele si le taiem bucati mari. Amestecam limonada, sucul de portocala, cidru.

Indulcim dupa gust cu sirop de artar. Punem bautura intr-o carafa incapatoare.

Adaugam si bucatile de fructe si amestecam foarte bine.

Dam la rece minim 2 ore inainte de servire, avand grija ca o data la 20-30 minute sa amestecam din nou si sa apasam fructele folosind o furculita (pentru a le strivi usor).

Punci de toamna e atat de aromat si perfect pentru mesele in familie!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: puteti folosi cidrul vostru preferat. Daca doriti o bautura mai light, adaugati si 300ml apa minerala in reteta. Pentru un gust cat mai intens, dupa ce amestecati toate ingredientele, lasati bautura la frigider cel putin 2 ore, astfel incat sa se intrepatrunda toate aromele. Pentru indulcire puteti folosi sirop de artar, sirop de agave, miere sau sirop de zahar (in functie de preferinte). Daca fructele folosite sunt foarte coapte, nu e nevoie de indulcitor. In varianta de punci de toamna pentru copii, inlocuiti cidrul cu suc de mere sau dublati cantitatea de suc de portocale.