
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 ml ml | Bitterol
Bitterol (Lemon) | |
15 g g | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
15 g g | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
100 ml ml | Suc de portocale Suc de portocale | |
400 ml ml | Nectar de cirese Nectar de cirese | |
70 g g | Compot de visine Compot de visine |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunch rosu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se scurg visinele. Se repartizeaza in compartimentele unei tavite pentru gheata, se umple apoi tavita cu apa si se pune la congelator.
Se amesteca nectarul de cirese cu sucul de portocale, se adauga zaharul vanilat si scortisoara, se acopera si se pune la frigider cel putin 1 ora, pentru omogenizare. Apoi se strecoara intr-un vas de punch, se adauga cuburile de gheata, iar apoi suc Bitter Lemon rece.
Sugestie: Pentru adulti, in loc de Bitter Lemon se poate adauga vin spumant, si, dupa gust, lichior de cirese.