meriți să fii surprins
Pulpa de porc cu sos Porto si broccoli sote

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 kg kg Pulpa de porc Pulpa de porc
200 g g Morcovi Morcov
200 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
200 g g Telina Telina
70 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Unt Unt
1 sticle sticla Vin de porto Vin de porto
80 g g Zahar Zahar
80 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
25 g g Cimbru Cimbru
500 g g Broccoli Broccoli
50 g g Usturoi Usturoi

Pulpa de porc cu sos Porto si broccoli sote

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(0)

Mod de preparare

Spalam morcovii, telina si ceapa si taiem bucati mici fara sa le curatam. Intr-o cratita mai mare punem ulei de masline la incins si prajim cateva cubulete de pulpa de porc, pana se rumenesc foarte bine.

Adaugam legumele taiate cuburi si le rumenim foarte bine. Cand totul este caramelizat cum trebuie, adaugam faina si prajim. Punem vinul si lasam sa se evapore alcoolul la foc mare, apoi dam la foc mic si lasam la fiert timp de o ora. Strecuram si pastram sosul. Punem sosul la fiert la foc mic cu zahar si unt. Lasam la fiert pana ajunge la consistenta unui sos perfect.

Prajim bucatile de pulpa cu unt si cimbru, pana se rumenesc, apoi le dam la cuptor la 180 grade C timp de 45 de minute.

Servim impreuna cu sosul dulceag si broccoli sote cu usturoi, iar pentru un plus de savoare putem sa adaugam si o lingura de piure de cartofi cremos. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei