
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de porc cu sos Porto si broccoli sote
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam morcovii, telina si ceapa si taiem bucati mici fara sa le curatam. Intr-o cratita mai mare punem ulei de masline la incins si prajim cateva cubulete de pulpa de porc, pana se rumenesc foarte bine.
Adaugam legumele taiate cuburi si le rumenim foarte bine. Cand totul este caramelizat cum trebuie, adaugam faina si prajim. Punem vinul si lasam sa se evapore alcoolul la foc mare, apoi dam la foc mic si lasam la fiert timp de o ora. Strecuram si pastram sosul. Punem sosul la fiert la foc mic cu zahar si unt. Lasam la fiert pana ajunge la consistenta unui sos perfect.
Prajim bucatile de pulpa cu unt si cimbru, pana se rumenesc, apoi le dam la cuptor la 180 grade C timp de 45 de minute.
Servim impreuna cu sosul dulceag si broccoli sote cu usturoi, iar pentru un plus de savoare putem sa adaugam si o lingura de piure de cartofi cremos. Pofta buna!