
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Oua Ou | |
100 g g | Unt Unt | |
200 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
125 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
10 g g | Praf de copt Praf de copt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura cu lamaie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se amesteca faina, 2 linguri de zahar pudra si untul. Se intinde amestecul intr-un vas termorezistent neuns. Se tine timp de aproximativ 20 de minute la cuptor.
Umplutura se formeaza adaugand peste ouale bine batute, restul de zaharul pudra, praful de copt, sucul si coaja de lamaie. Amestecul se bate inca o data pana devine spumos, apoi se toarna peste aluat si se mai tine la cuptor timp de 25 de minute.
Cand se rumeneste putin, se scoate din cuptor, se lasa la racit, se pudreaza si se taie. Pofta buna! Vin recomandat: Chateau Les Charmilles.