
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Piersici Piersica | |
50 g g | Unt Unt | |
5 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
500 g g | Inghetata
Inghetata (vanilie-bourbon) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiersici coapte cu inghetata de vanilie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Jumatatile de piersici se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt si se umplu cu cate un cubulet de unt. Intr-un castron se amesteca zaharul si scortisoara.
Apoi, se presara amestecul deasupra jumatatilor de piersici umplute cu unt. Fructele se pun la cuptor, la 220 de grade, timp de 15 minute, cat sa se inmoaie.
Se servesc fierbinti, cu cate o cupa de inghetata de vanilie. Pofta buna!