meriți să fii surprins
Piersici coapte cu inghetata de vanilie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Piersici Piersica
50 g g Unt Unt
5 linguri lingura Zahar Zahar
1 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
500 g g Inghetata Inghetata
(vanilie-bourbon)

Piersici coapte cu inghetata de vanilie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(0)

Mod de preparare

Jumatatile de piersici se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt si se umplu cu cate un cubulet de unt. Intr-un castron se amesteca zaharul si scortisoara.

Apoi, se presara amestecul deasupra jumatatilor de piersici umplute cu unt. Fructele se pun la cuptor, la 220 de grade, timp de 15 minute, cat sa se inmoaie.

Se servesc fierbinti, cu cate o cupa de inghetata de vanilie. Pofta buna!