
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Piept de pui
Piept de pui (feliat) | |
100 g g | Bacon Bacon | |
600 g g | Cartofi albi Cartofi albi | |
150 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
120 g g | Unt Unt | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
200 g g | Branza Branza |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui infasurat in bacon si cartofi la jar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam bine cartofii si ii lasam necuratati. Impachetam cartofii in folie de aluminiu, individual, si ii asezam in jarul gratarului (pentru un gust mai intens, ungem folia de aluminiu cu unt). Pieptul de pui il amestecam cu usturoi tocat marunt si ulei de masline, apoi il infasuram cu feliile de bacon. Prajim pe gratarul incins pana cand pieptul de pui este gatit.
Verificam cartofii cu un bat de frigaruie sa aflam cand sunt gatiti. Imediat ce cartofii sunt gata, ii desfacem din folie, le facem o taietura si punem in ea smantana, unt, marar tocat si telemea rasa. Servim alaturi de o bere rece.