meriți să fii surprins
Piept de pui infasurat in bacon si cartofi la jar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Piept de pui Piept de pui
(feliat)
100 g g Bacon Bacon
600 g g Cartofi albi Cartofi albi
150 g g Smantana 20% Smantana 20%
120 g g Unt Unt
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 g g Usturoi Usturoi
200 g g Branza Branza

Piept de pui infasurat in bacon si cartofi la jar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(1)

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si ii lasam necuratati. Impachetam cartofii in folie de aluminiu, individual, si ii asezam in jarul gratarului (pentru un gust mai intens, ungem folia de aluminiu cu unt). Pieptul de pui il amestecam cu usturoi tocat marunt si ulei de masline, apoi il infasuram cu feliile de bacon. Prajim pe gratarul incins pana cand pieptul de pui este gatit.

Verificam cartofii cu un bat de frigaruie sa aflam cand sunt gatiti. Imediat ce cartofii sunt gata, ii desfacem din folie, le facem o taietura si punem in ea smantana, unt, marar tocat si telemea rasa. Servim alaturi de o bere rece.