meriți să fii surprins
Piept de curcan cacciatora

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

150 ml ml Vin rosu Cabernet Sauvignon Vin rosu Cabernet Sauvignon
100 g g Pasta de rosii Pasta de rosii
50 g g Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
15 g g Rozmarin Rozmarin
800 g g Piept de curcan Piept de curcan
150 g g Masline Masline
100 g g Morcovi Morcov
100 g g Telina Telina
2 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin

Piept de curcan cacciatora

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Pregatim ingredientele: taiem pieptul de curcan, morcovii si telina in cuburi mari, iar usturoiul il tocam marunt. Intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline si prajim bine morcovii si telina, dupa care adaugam curcanul, foile de dafin, usturoiul tocat si prajim. Punem vinul rosu si lasam sa se evapore alcoolul.

Adaugam pasta de tomate si lasam la foc mic sa fiarba pana cand pieptul de curcan este gatit. Adaugam maslinele si rozmarinul si acoperim cu un capac, astfel incat sa ii permitem rozmarinului sa isi lase toata aroma in tigaie.

Servim cu garnitura la alegere intre: orez, piure de cartofi sau cous cous. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.