
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cacciatora
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregatim ingredientele: taiem pieptul de curcan, morcovii si telina in cuburi mari, iar usturoiul il tocam marunt. Intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline si prajim bine morcovii si telina, dupa care adaugam curcanul, foile de dafin, usturoiul tocat si prajim. Punem vinul rosu si lasam sa se evapore alcoolul.
Adaugam pasta de tomate si lasam la foc mic sa fiarba pana cand pieptul de curcan este gatit. Adaugam maslinele si rozmarinul si acoperim cu un capac, astfel incat sa ii permitem rozmarinului sa isi lase toata aroma in tigaie.
Servim cu garnitura la alegere intre: orez, piure de cartofi sau cous cous. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.