meriți să fii surprins
Piccata napoletana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
150 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
70 g g Parmezan ras Parmezan ras
4 bucati bucata Oua Ou
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper alb Piper alb
(dupa gust)
300 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
50 g g Unt Unt
200 g g Spaghete integrale Spaghete integrale
250 ml ml Suc de rosii Suc de rosii
3 catei catel Usturoi Usturoi
6 frunze frunza Busuioc Busuioc
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
20 g g Unt Unt
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Piccata napoletana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(4)

Mod de preparare

Taiem carnea in felii subtirii, pe care le aplatizam cu ciocanul de snitele. Amestecam ouale cu faina, parmezanul, sarea si piperul alb. Incingem uleiulin care punem si untul. Trecem bucatile de carne prin amestecul de oua, pe ambele parti, dupa carele introducem la prajit in ulei incins si reducem focul. Rumenim snitelele pe ambele parti la foc potrivit.

Intre timp, punem 1,5 l de apa la fiert, in care adaugam putin sare. Cand apa clocoteste, introducem pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem.

Preparam sosul: incingem uleiul, adaugam usturoiul taiat felii subtiri, pe care il rumenim, apoi il scoatem. Adaugam sucul de rosii, potrivim de sare si piper si parfumam cu busuioc taiat fin. Punem pastele si untul si amestecam.

Snitelul se asaza pe farfurie alaturi de paste, peste care se presara parmezan. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

3 oferte

Ulei de floarea-soareluiUlei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui
22.04 - 28.04
Stoc limitat!*
4,45Lei
UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei