
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Pulpa de porc Pulpa de porc | |
150 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
70 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust) | ||
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
50 g g | Unt Unt | |
200 g g | Spaghete integrale Spaghete integrale | |
250 ml ml | Suc de rosii Suc de rosii | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
6 frunze frunza | Busuioc Busuioc | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
100 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
20 g g | Unt Unt | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiccata napoletana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem carnea in felii subtirii, pe care le aplatizam cu ciocanul de snitele. Amestecam ouale cu faina, parmezanul, sarea si piperul alb. Incingem uleiulin care punem si untul. Trecem bucatile de carne prin amestecul de oua, pe ambele parti, dupa carele introducem la prajit in ulei incins si reducem focul. Rumenim snitelele pe ambele parti la foc potrivit.
Intre timp, punem 1,5 l de apa la fiert, in care adaugam putin sare. Cand apa clocoteste, introducem pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le scurgem.
Preparam sosul: incingem uleiul, adaugam usturoiul taiat felii subtiri, pe care il rumenim, apoi il scoatem. Adaugam sucul de rosii, potrivim de sare si piper si parfumam cu busuioc taiat fin. Punem pastele si untul si amestecam.
Snitelul se asaza pe farfurie alaturi de paste, peste care se presara parmezan. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.