
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Frisca lichida Frisca lichida | ||
150 g g | Zahar Zahar | ||
500 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | ||
6 bucati bucata | Pere Para | ||
2 linguri lingura | Cacao Cacao | ||
2 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
Rom
Rom (dupa gust ) | |||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
Esenta de vanilie
Esenta de vanilie (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPere insiropate, cu crema de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se decojesc perele, se taie in jumatati si se curata de samburi. Se fierb in sirop de zahar, se scurg si se aseaza pe farfurii.
Crema se pregateste amestecand bine laptele, zaharul, galbenusurile, vanilia, cele 2 linguri de cacao, faina si romul la foc mic timp de aproximativ 15 minute pana ce capata consistenta, dupa care se lasa la racit. Crema rece se toarna peste pere astfel incat sa le acopere, dupa care se adauga frisca batuta cu zahar. Vin recomandat: Chateau Les Charmilles.