meriți să fii surprins
Pere coapte umplute cu branza Roquefort si acoperite cu prosciutto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Pere Para
300 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
100 g g Prosciutto crud Prosciutto crud
80 g g Miez de nuca Miez de nuca
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Pere coapte umplute cu branza Roquefort si acoperite cu prosciutto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(139)

Mod de preparare

Curatam perele de coaja si le taiem in jumatate. Cu ajutorul unei lingurite sau cu un cutit curatam cotorul si semintele. Pentru ca perele sa nu se oxideze, turnam peste ele sucul de la o lamaie.

In cavitatile formate punem bucati de branza Roquefort, apoi le punem la cuptorul incins la 180°C timp de 8 minute.

Imediat ce s-a topit branza, presaram nuca tocata peste tot si acoperim perele cu felii subtiri de  prosciutto crudo. Putem acoperi perele cu prosciutto inainte sa le punem la cuptor, dar recomandarea mea este sa consumati prosciutto crudo asa cum este el - crud.

Servim ca aperitiv, pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.