meriți să fii surprins
Pavlova de ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

5 bucati bucata Oua Ou
250 g g Zahar pudra Zahar pudra
30 g g Cacao Cacao
10 ml ml Otet de vin Otet de vin
Unt Unt
(dupa gust)
750 ml ml Inghetata Inghetata
(cu ciocolata)
250 g g Fructe congelate Fructe congelate
125 g g Alune de padure Alune de padure

Pavlova de ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(0)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 150 grade C. Asaza intr-o tava hartie de copt si unge-o cu unt sau ulei. Bate albusurile si adauga apoi zaharul pentru prajituri, treptat, cate o lingura.

Continua sa bati compozitia pana cand tot zaharul este incorporat si dizolvat, iar bezeaua este groasa, lucioasa si cu “varfuri”.

Presara cacao deasupra si adauga otetul. Incorporeaza-le cu atentie in compozitia de bezea, folosind o lingura de metal, apoi toarna totul in tava si da-i forma unui cerc cu diametrul de 25 cm. Fa-i o adancitura in centru si lasa la copt timp de 1 - 1,5 ore sau pana cand bezeaua se intareste la exterior. Deschide usa cuptorului si lasa preparatul sa se raceasca in cuptor.

Pentru servire: pune in centru, peste baza de bezea, inghetata de ciocolata si presara fructe de padure si alunele maruntite. Se serveste imediat.

1 oferte

UntUnt
Unt
10.12 - 11.12
Stoc limitat!*
13,99Lei