
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
5 bucati bucata | Oua Ou | |
250 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
30 g g | Cacao Cacao | |
10 ml ml | Otet de vin Otet de vin | |
Unt
Unt (dupa gust) | ||
750 ml ml | Inghetata
Inghetata (cu ciocolata) | |
250 g g | Fructe congelate Fructe congelate | |
125 g g | Alune de padure Alune de padure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPavlova de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 150 grade C. Asaza intr-o tava hartie de copt si unge-o cu unt sau ulei. Bate albusurile si adauga apoi zaharul pentru prajituri, treptat, cate o lingura.
Continua sa bati compozitia pana cand tot zaharul este incorporat si dizolvat, iar bezeaua este groasa, lucioasa si cu “varfuri”.
Presara cacao deasupra si adauga otetul. Incorporeaza-le cu atentie in compozitia de bezea, folosind o lingura de metal, apoi toarna totul in tava si da-i forma unui cerc cu diametrul de 25 cm. Fa-i o adancitura in centru si lasa la copt timp de 1 - 1,5 ore sau pana cand bezeaua se intareste la exterior. Deschide usa cuptorului si lasa preparatul sa se raceasca in cuptor.
Pentru servire: pune in centru, peste baza de bezea, inghetata de ciocolata si presara fructe de padure si alunele maruntite. Se serveste imediat.