
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
5 bucati bucata | Oua Ou | |
302 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 lingurite lingurita | Otet Otet | |
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
2 lingurite lingurita | Amidon Amidon | |
4 linguri lingura | Migdale Migdale | |
500 g g | Fructe de padure Fructe de padure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPavlova cu fructe de padure
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 150 grade Celsius. Bateti albusurile pana cand se intaresc cu ajutorul unui mixer, la putere maxima. Adaugati treptat zahar. Reduceti viteza si adaugati treptat otetul, esenta de vanilie si amidonul de porumb.
Asezati o foaie de copt din hartie sau teflon in tava. Asezati mix-ul de bezea in tava pregatita si formati un cerc de aproximativ 28 cm diametru, cu o depresiune in centru. 6. Presarati fulgii de migdale pe laterale si coaceti pentru 45 de minute.
Lasati sa se raceasca complet in cuptor. Transferati pavlova de bezea pe un platou. Asezati cu lingura iaurtul grecesc in spatial gol din central prajiturii. Asezati fructele de padure peste crema si presarati zahar pudra inainte de servire.