meriți să fii surprins
Pastrav la cuptor, umplut cu ardei rosu la grill si cartofi in sos de vodca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pastrav Pastrav
2 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
4 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
50 ml ml Vodca Vodca
2 linguri lingura Otet balsamic Otet balsamic
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pastrav la cuptor, umplut cu ardei rosu la grill si cartofi in sos de vodca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(2)

Mod de preparare

1. Este important sa incepeti cu umplutura. Fierbeti cartofii taiati in prealabil in bucati mici, pana cand se inmoaie.

2. Curatati ardeii de seminte si taiati-i in jumatate. Puneti jumatatile de ardei intr-o tigaie tip grill neaderenta si lasati-i 10 minute pe fiecare parte, pe foc mediu spre mare. Nu e nicio problema daca se innegresc pe anumite portiuni. Dupa ce cartofii au fiert, asezati-i pe grill alaturi de ardei pentru a capata o culoare frumoasa.

3. Amestecati cartofii cu ardeii si otetul balsamic su umpleti pastravul curatat cu acest amestec. Puneti-l in hartie de copt si apoi la cuptor, la mijloc, timp de 10 minute la 180 grade C. Nu uitati sa asezonati cu sare si piper. Daca a mai ramas umplutura nefolosita, puteti sa o serviti alaturi de pastrav dupa ce acesta s-a facut.

4. In timp ce pestele se coace la cuptor, preparati sosul: treceti printr-un blender fructele si vodca si lichidul rezultat puneti-l intr-un vas la foc mediu, pentru a se ingrosa. Amestecand continuu, va fi gata in 5 minute. Serviti pastravul cu umplutura care a ramas alaturi si sosul deasupra.

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.

1 oferte

Cartofi albi noiCartofi albi noi
Cartofi albi noi
22.04 - 24.04
-27%
8,99
6,49Lei