
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
200 ml ml | Vin alb Vin alb | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav in folie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se curata bine pestele in interior; se umple cu patrunjelul si usturoiul tocate, 2 felii de lamaie, sare si piper.
2. Se unge bine fiecare folie, se pune pe ea pestele, se adauga 50 ml de vin alb sec, se adauga sare, piper si un strop de ulei de masline si se inchide ermetic.
3. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de gradeCelsius pentru 25 de minute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.