meriți să fii surprins
Pastrav in folie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
200 ml ml Vin alb Vin alb
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
4 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Pastrav in folie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

1. Se curata bine pestele in interior; se umple cu patrunjelul si usturoiul tocate, 2 felii de lamaie, sare si piper.

2. Se unge bine fiecare folie, se pune pe ea pestele, se adauga 50 ml de vin alb sec, se adauga sare, piper si un strop de ulei de masline si se inchide ermetic.

3. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de gradeCelsius pentru 25 de minute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei