
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 g g | Parmezan Parmezan | |
50 g g | Fistic
Fistic (miez) | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
500 g g | Creveti
Creveti (congelati) | |
15 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
100 ml ml | Vin alb
Vin alb (sec) | |
500 g g | Paste cu ou Paste cu ou | |
Patrunjel
Patrunjel (pentru ornare) | ||
Parmezan
Parmezan (pentru ornare) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu pesto de fistic, creveti si rosii cherry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregatim pesto-ul de fistic. Intr-un chopper, punem parmezanul, miezul de fistic, patrunjelul si uleiul de masline. Blenduim si gata pesto-ul.
Intr-o tigaie, adaugam ulei de masline, usturoiul tocat marunt, ardeiul iute tocat marunt, amestecam si apoi punem crevetii decongelati. Punem si rosiile cherry (intregi), asezonam cu sare si piper, amestecam si apoi punem vinul alb sec. Lasati pe foc pana se evapora alcoolul. Adaugati si pesto-ul pregatit mai devreme, amestecati, mai lasati sa dea in cateva clocote si luati de pe foc.
Fierbeti pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Le scoateti, le scurgeti si apoi le adaugati peste sosul de pesto, creveti si rosii cherry pregatit. Amestecati bine totul, presarati patrunjel tocat, radeti parmezan si serviti.
Pofta buna!