meriți să fii surprins
Paste cu pesto de fistic, creveti si rosii cherry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

30 g g Parmezan Parmezan
50 g g Fistic Fistic
(miez)
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
500 g g Creveti Creveti
(congelati)
15 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
Sare Sare
Piper Piper
100 ml ml Vin alb Vin alb
(sec)
500 g g Paste cu ou Paste cu ou
Patrunjel Patrunjel
(pentru ornare)
Parmezan Parmezan
(pentru ornare)

Paste cu pesto de fistic, creveti si rosii cherry

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

35 min
(64)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregatim pesto-ul de fistic. Intr-un chopper, punem parmezanul, miezul de fistic, patrunjelul si uleiul de masline. Blenduim si gata pesto-ul.

Intr-o tigaie, adaugam ulei de masline, usturoiul tocat marunt, ardeiul iute tocat marunt, amestecam si apoi punem crevetii decongelati. Punem si rosiile cherry (intregi), asezonam cu sare si piper, amestecam si apoi punem vinul alb sec. Lasati pe foc pana se evapora alcoolul. Adaugati si pesto-ul pregatit mai devreme, amestecati, mai lasati sa dea in cateva clocote si luati de pe foc.

Fierbeti pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Le scoateti, le scurgeti si apoi le adaugati peste sosul de pesto, creveti si rosii cherry pregatit. Amestecati bine totul, presarati patrunjel tocat, radeti parmezan si serviti.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei