Mod de preparare
- Intr-un bol, adauga branza de vaci, iaurtul grecesc, esenta de rom, zaharul vanilinat si amesteca.
- Apoi, adauga untul topit si incorporeaza-l si pe el.
- Intr-un alt bol, adauga ouale si zaharul si mixeaza-le pana isi dubleaza volumul.
- Dupa ce ai mixat ouale cu zaharul, adauga putin cate putin din amestecul de branza si iaurt si amesteca usor pana se omogenizeaza.
- La final, adauga praful de copt si amidonul si amesteca.
- Toarna compozitia intr-o tava rotunda, cu inel, tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C.
- Pentru ganache, incalzeste smanatana pentru frisca, adauga ciocolata si amesteca pana se omogenizeaza.
- Toarna ganache-ul peste pasca racita si apoi decoreaza cu ciocolata rasa.
Lasa la racit in cuptor.
Pofta buna!