Pasca cu branza si glazura de ciocolata

Pasca cu branza si glazura de ciocolata

DificultateMedie
Preparare25 min
Gatire60 min

Mod de preparare

  1. Intr-un bol, adauga branza de vaci, iaurtul grecesc, esenta de rom, zaharul vanilinat si amesteca.
  2. Apoi, adauga untul topit si incorporeaza-l si pe el.
  3. Intr-un alt bol, adauga ouale si zaharul si mixeaza-le pana isi dubleaza volumul.
  4. Dupa ce ai mixat ouale cu zaharul, adauga putin cate putin din amestecul de branza si iaurt si amesteca usor pana se omogenizeaza.
  5. La final, adauga praful de copt si amidonul si amesteca.
  6. Toarna compozitia intr-o tava rotunda, cu inel, tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C.
  7. Lasa la racit in cuptor.

  8. Pentru ganache, incalzeste smanatana pentru frisca, adauga ciocolata si amesteca pana se omogenizeaza.
  9. Toarna ganache-ul peste pasca racita si apoi decoreaza cu ciocolata rasa.
  10. Pofta buna!

Rețete similare