
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPandispan cu visine
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Are consistenta unui cozonac, in ciuda faptului ca este foarte frageda. Toata familia va aprecia reteta de Pandispan cu visine, mai ales daca le-o serviti calduta, alaturi de un glob de inghetata!
Incingem cuptorul la 180°C, fara ventilatie (static). Ungem cu unt si faina sau cu spray non-stick o tava rotunda de 20cm. Spumam untul moale, zaharul tos si miezul pastaii de vanilie pana avem o spuma in care granulele dde zahar abia se mai simt. Adaugam ouale, amestecam. Punem apoi faina, praful de copt, sarea. Amestecam. La final punem laptele batut si continuam sa amestecam pana avem o compozitie omogena. Incorporam visinele, pe care le-am amestecat in prealabil cu cele 50g faina.
Turnam compozitia in tava si coacem prajitura o ora sau pana trece testul scobitorii si este frumos rumenita.
Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam cateva minute sa se racoreasca in tava, apoi o rasturnam pe un gratar sau un fund de lemn si o lasam se se raceasca foarte bine inainte de a o pudra cu zahar sau de a o glazura. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.