meriți să fii surprins
Pandispan cu visine

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
200 g g Zahar Zahar
1 miezuri miez Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
2 bucati bucata Oua Ou
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
150 ml ml Lapte batut Lapte batut
500 g g Visine Visine
50 g g Faina alba de grau Faina alba de grau

Pandispan cu visine

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(58)

Mod de preparare

Are consistenta unui cozonac, in ciuda faptului ca este foarte frageda. Toata familia va aprecia reteta de Pandispan cu visine, mai ales daca le-o serviti calduta, alaturi de un glob de inghetata!

Incingem cuptorul la 180°C, fara ventilatie (static). Ungem cu unt si faina sau cu spray non-stick o tava rotunda de 20cm. Spumam untul moale, zaharul tos si miezul pastaii de vanilie pana avem o spuma in care granulele dde zahar abia se mai simt. Adaugam ouale, amestecam. Punem apoi faina, praful de copt, sarea. Amestecam. La final punem laptele batut si continuam sa amestecam pana avem o compozitie omogena. Incorporam visinele, pe care le-am amestecat in prealabil cu cele 50g faina.

Turnam compozitia in tava si coacem prajitura o ora sau pana trece testul scobitorii si este frumos rumenita.

Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam cateva minute sa se racoreasca in tava, apoi o rasturnam pe un gratar sau un fund de lemn si o lasam se se raceasca foarte bine inainte de a o pudra cu zahar sau de a o glazura. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

2 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei