meriți să fii surprins
Pandispan cu piersici plate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Unt Unt
200 g g Zahar brun Zahar brun
3 bucati bucata Oua Ou
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
4 bucati bucata Piersici Piersica
(plate)

Pandispan cu piersici plate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 180°C si se unge, apoi se tapeteaza cu hartie de copt o tava.

Se bat untul si zaharul pana se obtine un amestec pufos si usor. Se adauga ouale, cate unul pe rand, batand bine dupa fiecare ou. Se adauga faina, in ploaie, si praful de copt si se amesteca bine. Se incorporeaza piersicile, cu miscari largi, si se pune totul in tava de copt, iar feliile de piersica se adauga la urma.

Se coace cca. 15-20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce prajitura devine auriu-maronie. Se scoate din cuptor si se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste.

Sfat: poti adauga frisca sau zahar pudra deasupra bucatilor de prajitura.

2 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei