
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Unt Unt | |
200 g g | Zahar brun Zahar brun | |
3 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | |
4 bucati bucata | Piersici
Piersica (plate) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPandispan cu piersici plate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 180°C si se unge, apoi se tapeteaza cu hartie de copt o tava.
Se bat untul si zaharul pana se obtine un amestec pufos si usor. Se adauga ouale, cate unul pe rand, batand bine dupa fiecare ou. Se adauga faina, in ploaie, si praful de copt si se amesteca bine. Se incorporeaza piersicile, cu miscari largi, si se pune totul in tava de copt, iar feliile de piersica se adauga la urma.
Se coace cca. 15-20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce prajitura devine auriu-maronie. Se scoate din cuptor si se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste.
Sfat: poti adauga frisca sau zahar pudra deasupra bucatilor de prajitura.