meriți să fii surprins
Paella

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Orez camolino Orez camolino
150 g g Fructe de mare Fructe de mare
12 bucati bucata Masline verzi Masline verzi
(fara samburi )
12 bucati bucata Cepe mici la borcan Cepe mici la borcan
8 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
Sofran Sofran
(dupa gust )
100 ml ml Supa de legume Supa de legume

Paella

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(51)

Mod de preparare

1. Fierbem orezul impreuna cu supa de legume si inca 150-250 ml de apa, astfel incat sa fie bine acoperit. Adaugam si sofranul in apa, care ii va da o culoare foarte frumoasa. Apoi il fierbem dupa preferinta: al dente 10-12 minute, bine fiert aproximativ 15 minute. Gustam din el dupa 10 minute, din cand in cand, pana ajunge la consistenta dorita.

2. Fructele de mare le tragem la tigaie cu sare si piper, cam 6-7 minute.

3. Cand orezul e gata il scurgem de apa si il amestecam cu restul ingredientelor. Avem grija ca rosiile cherry sa fie taiate sferturi.

4. Introducem paella la cuptor pentru 10 minute la 100-150 grade, pana prinde o crusta frumoasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.