
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 g g | Zahar Zahar | ||
500 g g | Fructe de padure Fructe de padure | ||
1 bucati bucata | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
160 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
400 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
200 g g | Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt | ||
100 g g | Unt Unt | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 bucati bucata | Glazura de vanilie Glazura de vanilie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNew York Cheesecake
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Biscuitii se zdrobesc marunt, se amesteca cu untul topit si se taseaza intr-o forma rotunda, cu fund detasabil (26 cm), tapetata cu hartie de copt si unsa cu grasime. Se coc timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180°C. Se scot si se lasa la racit 5 minute. Se reduce temperatura la 160°C.
Se amesteca crema de branza proaspata, smantana, zaharul pudra, zaharul vanilat si ouale. Crema se repartizeaza pe baza precoapta si se coace timp de 40-45 minute, pana crema se intareste. Prajitura se lasa 5 minute in cuptorul stins, apoi se lasa sa se raceasca pe un gratar de prajituri. Se acopera si se pune in frigider peste noapte.
Fructele de padure se lasa la decongelat pe o sita, colectandu-se zeama. Se repartizeaza fructele pe prajitura. Zeama se completeaza cu apa, daca e cazul, pentru a se obtine o cantitate de 250 ml. Se amesteca cu praful de glazura si cu zahar, se da o data in clocot amestecandu-se intre timp. Se repartizeaza uniform peste fructe si se lasa sa se intareasca.