
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
250 g g | Branza mascarpone
Branza mascarpone (fara lactoza) | |
100 g g | Iaurt
Iaurt (fara lactoza) | |
50 g g | Dulceata de fructe de padure Dulceata de fructe de padure | |
200 g g | Fructe de padure
Fructe de padure (afine, mure, zmeura) | |
80 g g | Zahar brun Zahar brun | |
80 g g | Mix nuci Mix nuci | |
50 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMousse cu mascarpone (fara lactoza)
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie topeste zaharul brun la foc mic, pana devine lichid. Adauga nucile si fulgii de ovaz, amesteca bine. Pune totul pe o hartie de copt si lasa sa se raceasca.
Intre timp, cu mixerul la viteza medie, amesteca mascarpone, iaurtul, dulceata. Adauga si fructe proaspete, amesteca usor cu o spatula.
In pahare de 200ml construieste desertul - krantz de nuci si ovaz, mousse de mascarpone si decoreaza cu fructe proaspete, ovaz si menta.
Reteta de Mousse cu mascarpone este gata. Poti da paharele la rece pana in momentul servirii, pentru un efect super racoritor. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.