
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Cuburi de gheata
Cub de gheata (dupa gust ) | ||
Apa minerala
Apa minerala (dupa gust ) | ||
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
2 lingurite lingurita | Zahar brun Zahar brun | |
8 frunze frunza | Menta Menta | |
50 ml ml | Sos sweet & sour Sos sweet & sour | |
50 ml ml | Rom Rom |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMojito
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pune jumatatea de lime taiata in 2 intr-un pahar de 330 ml impreuna cu zaharul brun si se preseaza cu un pistil foarte bine pana se face suc. Se adauga 5 frunze de menta, gheata pisata (cu blenderul sau intr-un prosop in care se bate), romul si sour-ul. Se amesteca intr-un shaker foarte bine pana se topeste zaharul si se completeaza cu apa minerala. Se orneaza cu 2-3 frunze de menta.
E bine de stiut: Gheata pisata se poate obtine din cuburi de gheata sfaramate intr-un blender sau intr-un prosop care se bate.
In locul shakerului putem folosi un blender in care punem sucul de lamaie cu zahar (obtinut prin presare), frunzele de menta, cuburile de gheata, romul si sour-ul. La final, amestecul obtinut se completeaza cu apa minerala.
Sour-ul se poate obtine din lamai, zahar si apa amestecate in blender.